Skip to main content
240 ogen genieten van ‘Demain tout commence’
Openluchtioscoop Wilp 2019
23 Sep 2019

240 ogen genieten van ‘Demain tout commence’

Vrijdag de 13de werd de tuin van landgoed ‘De Dijkweide’ omgetoverd tot een openluchtbioscoop door ‘Wilp Staat Op’ en ‘Kukeleku Mobile Cinema’. Ruim 120 bezoekers verlieten rond middernacht het ‘sprookjesachtige’ terrein en roemde de organisatie en de film.

 

De mensen van ‘Wilp Staat Op’ dachten iets unieks te organiseren, maar films in de buitenlucht blijken erg populair deze (na)zomer.  Zo waren er meerde films te bewonderen in de buitenlucht maar de weersomstandigheden waren   afgelopen vrijdag wel heel erg   gunstig. Onder een volle maan – welke je langzaamaan zag opschuiven – en een sterrenhemel (inclusief vallende sterren) konden bezoekers genieten van de film ‘Demain tout commence’. De film vertelt het verhaal van een man, die zeer plotseling geconfronteerd werd met het vaderschap. Het gevolg was grotendeels komisch maar ook emotioneel.

 

Zo’n 120 bezoekers genoten van deze Franstalige film. Maar het was niet alleen die film en de sterrenhemel die uiteindelijk indruk maakte. De mensen van ‘Wilp Staat Op’ hadden namelijk zo’n 300 waxinelichtjes aangestoken. Vanaf het parkeerterrein was er – middels die waxinelichtjes – een route uitgezet door het bos richting de filmlocatie. Het resulteerde in lovende woorden voor de organisatie.

 

De organisatie zegt na afloop enorm dankbaar te zijn voor deze sprookjesachtige locatie. “Men moet niet vergeten dat we hier te gast zijn op privéterrein. Dat is al super, maar als je dan ook nog eens ziet hoeveel de eigenaren van deze prachtige grond zelf bijdragen aan dit succes. Ontzettend fijn dat we zo kunnen samenwerken” aldus Gerrit Kroes namens Stichting Wilp Staat Op. Ook de prettige samenwerking met de ‘Kukeleku Mobile Cinema’ werd regelmatig aangekaart door de heer Kroes. Het heeft er alle schijn van dat dit evenement nog een vervolg krijgt.

About Guus Kroes

Trotse voorzitter van de Stichting Wilp Staat Op.

Related Posts

OmslagFB

Menu Italiaanse WSO Diner

Zoals bekend vindt op vrijdagavond 9 maart 2018 de zesde editie van het ‘Wilp Staat Op-diner’ zal plaats....

MXP_ZUIDVD_2017_54

Volop voetbalvertier tijdens 4de Zuid Voetbaldag

Het was afgelopen donderdag prachtig voetbalweer en dat was volop te merken op de velden...

saltimbocca-alla-romana

We gaan toch Italiaans eten!

Zoals bekend vindt op vrijdagavond 20 april 2018 de zesde editie van het ‘Wilp Staat Op-diner’ zal plaats,...

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*