Skip to main content
Allerzielen 2018
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Allerzielen 2018

2 november 2018 @ 19:30 - 21:00

| Gratis
OmslagFB

Stichting Wilp Staat Op organiseert een Allerzielenconcert:

“Even stil staan bij het gemis.” 

Dit jaar organiseert stichting ‘Wilp Staat Op’ voor de derde maal een Allerzielenconcert in de dorpskerk te Wilp.

 

Het zal opnieuw een avond worden, waarin wij samen met u willen stilstaan bij hen, die wij zo missen. Dit willen wij doen door een sfeervol programma aan te bieden waarin vooral de akoestische muziek aan het woord zal zijn. We zouden het geheel willen omschrijven als een gebaar van troost, samen zijn en herdenken. Dit in een sfeervolle ambiance met veel lichtpuntjes. Voorgaande jaren hebben we gemerkt dat de Dorpskerk in Wilp het perfecte podium bied vanwege de passende sfeer, entourage en de akoestiek.

Ieder mens krijgt in zijn leven te maken met verlies, pijn en rouw. En dit zal voor iedereen op een eigen wijze worden gedragen en beleeft. Men kan die pijn niet bij een ander wegnemen, en voor rouwen staat geen tijd. Maar een reikende hand, een luisterend oor, oprechte aandacht en samen stil staan bij een groot gemis, daarvoor willen wij als deelnemers van de stichting Wilp Staat Op u deze activiteit aanbieden en u te ontmoeten op deze bijzondere avond.

U kunt bij binnenkomst van de kerk een naam (of meerdere namen) doorgeven van mensen, die u zijn ontvallen en waarvan u wilt dat tijdens het concert die naam (of namen) in de kerk worden genoemd bij het ontsteken van een kaars.

Deze avond zal plaats vinden op vrijdagavond 2 november 2018. De entree is geheel gratis. Wel is er gelegenheid voor het doneren van een vrije gift, welke ten goede zal aan het goede doel waarvoor Wilp staat op zich inzet doormiddel van het organiseren van activiteiten. Ook is er na afloop gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen.
De muzikanten welke deze mooie avond van samenzijn geheel belangeloos verzorgen zijn:

Koor Brassa

Ilona en Amanda

Saar en Olaf

Bernhard en Andre

Frans Pol

 

Informatie:

De dorpskerk is open vanaf 19.30 uur.

Het programma begint om 20.00 uur.

Parkeren: Rondom de kerk is er voldoende parkeergelegenheid.

Kijk ook op www.wilpstaatop.nl voor meer informatie.

 

Poster18

Gegevens

Datum:
2 november 2018
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Dorpskerk Wilp
Kerkstraat 35
Wilp, 7384 AS Nederland

Organisator

Wilp Staat Op
E-mail:
wilpstaatop@gmail.com