Skip to main content
Moorddiner voorlopig uitgesteld!
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Moorddiner voorlopig uitgesteld!

27 maart 2020 @ 18:00 - 22:00

| €20
OmslagFB

UPDATE: Het zal geen verrassing zijn maar ook ons Moorddiner zal worden uitgesteld. De reden hoeven we niet toe te lichten. Op dit moment hebben we nog geen nieuwe datum geprikt, omdat we het nog heel moeilijk vinden om in te schatten hoe lang COVID-19 (Corona) onze samenleving nog in zijn greep houdt.

———————————————————————————————————–

Ga tijdens een diner in onze dorpskerk op zoek naar de moordenaar. Lukt het jouw om de waarheid boven tafel te krijgen?

Een Wilpenaar is onder verdachte omstandigheden levenloos aangetroffen. De politie sluit een misdrijf niet uit, maar tast verder volledig in het duister. Lukt het jou wel om de waarheid boven tafel te krijgen? Misschien is er wel iemand aan je tafel met bloed aan zijn of haar handen….

Tijdens het moorddiner zit je met 10 personen aan één tafel. Alle 10 spelen jullie een ander personage. Persoonlijk krijg je, voorafgaand aan de avond, meer informatie over je personage. Het is de bedoeling dat je hier vertrouwelijk mee omgaat (dus niet deelt met anderen!) en je hier ook een beetje op voorbereid, bijvoorbeeld met bijpassende kleding 😉

Alle personages hebben ongetwijfeld iets met elkaar te maken, maar slechts één persoon heeft de moord gepleegd. Lukt het jouw te achterhalen wie dat is?!?

Ondertussen geniet je ook nog van een heerlijk buffet, verzorgd door Medja Makan. De kosten voor het diner zijn €20,- per persoon. Dit bedrag bij binnenkomst afrekenen. Consumpties zijn voor eigen rekening. In de dorpskerk kan gepind worden.

 

Aanmelden:

Wil je meerdere mensen aanmelden? Dat kan! Je dient echter wel elke deelnemer afzonderlijk aan te melden. Meld je aan met een groep van 5 of 10 personen om er verzekerd van te zijn dat jullie bij elkaar aan tafel geplaatst worden. Elk ander aantal personen kunnen wij niet gegarandeerd aan één tafel plaatsen. Klik hier om een plekje te reserveren voor het Moorddiner

Verdere informatie over het diner en je personage volgt via WhatsApp. Zorg dat je ook een mobiele telefoon met WhatsApp meeneemt tijdens het diner!

Aanmelden

 

Gegevens

Datum:
27 maart 2020
Tijd:
18:00 - 22:00
Kosten:
€20
Website:
https://www.eventbrite.nl/e/registratie-moorddiner-in-de-dorpskerk-94432150103?aff=ebdssbdestsearch

Locatie

Dorpskerk Wilp
Kerkstraat 35
Wilp, 7384 AS Nederland

Organisator

Wilp Staat Op
E-mail:
wilpstaatop@gmail.com