Skip to main content
Zuid Voetbaldag – Editie 6
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zuid Voetbaldag – Editie 6

24 oktober 2019 @ 10:00 - 15:00

| €10

Evenement Navigatie

OmslagFB

Op donderdag 24 oktober 2019 (in de herfstvakantie) organiseert ‘Wilp Staat Op’, voor de zesde maal, een voetbaldag op de velden van SV CCW’16. In overleg met de weergoden hebben we deze datum geprikt. Het project is wederom tot stand gekomen dankzij de medewerking van ZportZ, het bedrijf van Han Piels welke gespecialiseerd is het organiseren van dergelijke voetbaldagen. In het verleden was Han speler van Go Ahead Eagles en nog steeds is hij helemaal verknocht aan het voetbalspel. Han zegt “voetbal mooier te maken”.

mxp_wsod_126

De dag start om 10.00 uur (09.30 uur aanwezig) is bedoeld voor alle voetballiefhebbers t/m 13 jaar uit de gemeente Voorst. Rond 15.00 uur zal het afgelopen zijn. Voor het goede doel vragen wij een inschrijfgeld van € 10,- per deelnemer. Dit bedrag dient op de dag zelf contant betaald te worden. Hiervoor heeft de pupil een hele dag vertier met verschillende voetbalactiviteiten zoals een voetbal-6-kamp, pannaveldjes, penaltybokaal, snelheidskanon etc… Ook een voedzame sportlunch zit bij de prijs inbegrepen en we werken nog aan een aantal speciale onderdelen en gasttrainers. Mogelijk komen er zelfs spelers van Go Ahead Eagles een kijkje nemen en is er de mogelijkheid om hen vragen te stellen. Deelnemers kunnen zich aanmelden via  een mailtje naar wilpstaatop@gmail.com.

mxp_wsod_17Wanneer u begeleider zou willen zijn op deze dag horen wij dat ook graag. Vele handjes maken immers licht werk en de ervaring leert dat 2 leiders op een groepje van 10 deelnemers het beste werkt. Stuur dan aub een mailtje naar kroesguus@hotmail.com. Ook voor een maatschappelijke stage kan je bij ons terecht!

We hopen jullie te verwelkomen op donderdag 24 oktober om de herfstvakantie op te leuken met een sportieve voetbaldag!

Gegevens

Datum:
24 oktober 2019
Tijd:
10:00 - 15:00
Kosten:
€10

Locatie

Sportcomplex d’Olde Leeuwenbarg
Molenallee 53
Wilp, Gelderland Nederland

Organisator

Wilp Staat Op
E-mail:
wilpstaatop@gmail.com