Skip to main content
Bekendmaking activiteiten in 2016
Logo-stichting-ALS-NL
01 Feb 2016

Bekendmaking activiteiten in 2016

Wilp Staat Op maakt activiteiten bekend

De mensen achter de stichting Wilp Staat Op hebben hun jaarprogramma bekend gemaakt via de sociale media. Dit jaar gaat het opgehaalde geld naar de stichting ALS Nederland, welke ook de Amsterdam City Swim organiseert.

Het jaarprogramma van Wilp Staat Op

Het jaarprogramma van Wilp Staat Op voor 2016

WSO diner

Na het eerste succesvolle diner in 2015 volgen er dit jaar twee nieuwe diners. Het clubhuis van TV de Boerehofstee zal wederom omgebouwd worden tot een sfeervol restaurant. Op 18 maart en 7 oktober mag u aanschuiven voor een heerlijk 4-gangen diner. Het menu op vrijdagavond 18 maart bestaat uit een broccolisoep, pasteitje, gevulde kipfilet of biefstuk, verrassingsdessert en, tot slot, een kopje koffie met een likeurtje. De menuprijs bedraagt slechts €15,-. Na afloop van het diner volgt er een gezellige pubquiz waaraan u met een team van 5 tot 8 personen kan deelnemen. U kan reserveren via wilpstaatop@gmail.com

 

Voer bie de boer

Geïnspireerd door het ‘WSO diner’ volgt er nog een bourgondische avond maar dan in de buitenlucht. Op 27 mei wordt er een boerenerf sfeervol ingericht en kunt u genieten van lekker eten, verschillende drankjes en live muziek.

 

Allerzielen

Om hen te blijven herdenken die ons ontvallen zijn wordt er een Allerzielen-avond georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op vrijdagavond 4 november in de dorpskerk van Wilp. Over de precieze invulling kunnen we nog niet veel zeggen maar we hopen een avond te kunnen realiseren waar eenieder steun, kracht en hoop mag vinden.

 

Zuid Voetbaldag

Dit jaar zal de ‘Zuid Voetbaldag’ voor de derde keer plaatsvinden op de velden van SV Wilp. Een datum is er nog niet geprikt maar de voorkeur gaat uit naar de zomervakantie. Alle voetballertjes uit de gemeente Voorst zijn dan weer van harte welkom. Er zal gezorgd worden voor een dagvullend programma vol voetbalplezier voor voetliefhebbers van 6 t/m 13 jaar.

 

ALS City Swim

Het geld dat we op zullen halen met bovenstaande activiteiten komt volledig ten goede aan de stichting ALS Nederland. De ziekte ALS was lange tijd onderbelicht, maar mede door de ‘Amsterdam City Swim’ en het verhaal van ex-profvoetballer Fernando Ricksen heeft de ziekte veel aandacht gekregen. De aandacht van ‘Wilp Staat Op’ kreeg het ook en daarom zal namens WSO een team deelnemen aan de City Swim in onze hoofdstad. Op 11 september zullen zij de Amsterdamse grachten induiken om deel te nemen aan dit unieke zwemevenement. Sponsoren zijn uiteraard erg welkom om zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen. Neem contact met ons op via wilpstaatop@gmail.com.

About Guus Kroes

Trotse voorzitter van de Stichting Wilp Staat Op.

Related Posts

92913267_2904164346338669_1571765224959115264_n

Dorp Wilp wordt opgefleurd

Op paaszaterdag trokken Wilp Staat Op en leden van de Belangenvereniging door het dorp om...

Oprichting van de stichting met dank aan Opbroek Netwerk Notarissen

Wilp Staat Op wordt een stichting

De mensen achter ‘Wilp Staat Op’ blijven de handen uit de mouwen steken. De sfeer...

IMG_1086 (2)

Derde Allerzielenconcert; ware belevenis

Voor de derde maal heeft de stichting Wilp Staat Op een Allerzielenconcert georganiseerd om stil...

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*