Skip to main content
Daverend succes op boerenerf “De Bremte” in Bussloo
Opbrengst VbdB 2018
03 Jul 2018

Daverend succes op boerenerf “De Bremte” in Bussloo

“WILP STAAT OP” organiseert derde editie “VOER BIE DE BOER”.
 
Zaterdagavond, 23 juni jl., was het genieten op het boerenerf van de familie Bussink in Bussloo. Wij waren hier verantwoordelijk voor “VOER BIE DE BOER”. Een sfeervol evenement, waarbij op een bourgondische wijze het leven gevierd werd. Tussen de appelbomen en in het zicht van een kudde koeien namen bijna 80  levensgenieters plaats voor een gemoedelijke, bourgondische en gezellige avond. Het terrein was prachtig aangekleed met kleurrijke lampjes, vele sfeerlichtjes en vuurkorven. Lange tafels waren verfraaid met veldboeketten en grote houten kisten fungeerden als statafels. De boomgaard achter de boerderij kreeg zodoende de uitstraling van een pittoreske Franse plattelands tuin.
VbdB 2018 (1)
Terwijl het trio van Herman Lammersen zorgde voor de muzikale fruitmand konden de deelnemers de vingers  aflikken van een tapas schotel geserveerd op speciaal hiervoor gefabriceerde houten planken. Daarnaast waren er diverse huisgemaakte salades en was het genieten geblazen van vele soorten vlees deskundig bereid op smokers en barbecues. Als toetje was er baklava. Daarna werd er nog tot het middernachtelijke uur na geborreld onder de akoestische klanken van Guus Ketelaar, Frans Pol en kleinzoon Thijs.
 
Voor € 22,50 kon er deelgenomen en gegeten worden. De opbrengst komt geheel ten goede aan de ‘Samenloop voor Hoop’ wat vervolgens weer leid naar het KWF. Uiteindelijk waren er 65 bezoekers en uiteindelijk blijf er een prachtig bedrag over van € 1088,-
Iedereen bedankt voor de komst en tot volgend jaar!

About Guus Kroes

Trotse voorzitter van de Stichting Wilp Staat Op.

Related Posts

Oprichting van de stichting met dank aan Opbroek Netwerk Notarissen

Wilp Staat Op wordt een stichting

De mensen achter ‘Wilp Staat Op’ blijven de handen uit de mouwen steken. De sfeer...

OmslagFB-spaans

Spaanse diner is UITVERKOCHT

De zevende editie van het alom bekende Wilp Staat Op diner zal plaatsvinden op vrijdagavond...

omslag-17

Opbrengst 2016 & activiteiten in 2017

In 2016 heeft Stichting Wilp Staat Op zich ingezet voor de Stichting ALS Nederland en deden...

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*