Skip to main content
De film is bekend!
Film_Demain_tout_commence-2
30 Jul 2019

De film is bekend!

We zullen eindelijk eens wereldkundig maken welke film er te zien is op vrijdag 13 september in Wilp, namelijk; ‘Demain tout commence’. Een Franse film (welke we uiteraard zullen ondertitelen 😉) die nagenoeg net zo mooi en indrukwekkend is als ‘Intouchables’. Een heerlijke wegkijker, perfect voor een mooie nazomeravond.

 

De film vertelt het verhaal van Samuel. Hij leeft zijn leven zonder banden of verantwoordelijkheden aan de kust in het zonnige zuiden van Frankrijk, dicht bij de mensen die hij liefheeft en met wie hij werkt zonder zich veel te vermoeien. Tot één van zijn vroegere veroveringen bij hem een baby van een paar maanden achterlaat, Gloria: zijn dochter. Samuel is niet in staat om te zorgen voor een baby en vastbesloten om met het kind terug te keren naar haar moeder. Hij haast zich naar Londen om te proberen haar te vinden, maar zonder succes. Acht jaar later, terwijl Samuel en Gloria nu in Londen wonen en onafscheidelijk zijn, daagt de moeder van Gloria opnieuw op om haar dochter op te halen…

 

Heb jij je nog niet aangemeld, doe dat dan snel via wilpstaatop@gmail.com of stuur een appje naar 06 36 18 78 98. Vanwege het zicht zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Tot vrijdag de 13rde!

About Guus Kroes

Trotse voorzitter van de Stichting Wilp Staat Op.

Related Posts

mxp_wsod_36

Derde editie ‘Zuid Voetbaldag’

Op donderdag 20 oktober (in de herfstvakantie) organiseert ‘Wilp Staat Op’, voor de derde maal, een voetbaldag...

OmslagFB

Menu vierde WSO diner

De vierde editie van het 'Wilp Staat Op-diner' zal plaatsvinden in maart, op vrijdagavond 10 maart om precies...

foto1

Menu WSO Diner bekend

Volgende week (vrijdag 10 januari) staat er weer een WSO Diner op het programma. De...

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*