Skip to main content
De film is bekend!
Film_Demain_tout_commence-2
30 Jul 2019

De film is bekend!

We zullen eindelijk eens wereldkundig maken welke film er te zien is op vrijdag 13 september in Wilp, namelijk; ‘Demain tout commence’. Een Franse film (welke we uiteraard zullen ondertitelen 😉) die nagenoeg net zo mooi en indrukwekkend is als ‘Intouchables’. Een heerlijke wegkijker, perfect voor een mooie nazomeravond.

 

De film vertelt het verhaal van Samuel. Hij leeft zijn leven zonder banden of verantwoordelijkheden aan de kust in het zonnige zuiden van Frankrijk, dicht bij de mensen die hij liefheeft en met wie hij werkt zonder zich veel te vermoeien. Tot één van zijn vroegere veroveringen bij hem een baby van een paar maanden achterlaat, Gloria: zijn dochter. Samuel is niet in staat om te zorgen voor een baby en vastbesloten om met het kind terug te keren naar haar moeder. Hij haast zich naar Londen om te proberen haar te vinden, maar zonder succes. Acht jaar later, terwijl Samuel en Gloria nu in Londen wonen en onafscheidelijk zijn, daagt de moeder van Gloria opnieuw op om haar dochter op te halen…

 

Heb jij je nog niet aangemeld, doe dat dan snel via wilpstaatop@gmail.com of stuur een appje naar 06 36 18 78 98. Vanwege het zicht zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Tot vrijdag de 13rde!

About Guus Kroes

Trotse voorzitter van de Stichting Wilp Staat Op.

Related Posts

OmslagFB

Moorddiner uitgesteld!

Het zal geen verrassing zijn maar ook ons Moorddiner zal worden uitgesteld. De reden hoeven...

92913267_2904164346338669_1571765224959115264_n

Dorp Wilp wordt opgefleurd

Op paaszaterdag trokken Wilp Staat Op en leden van de Belangenvereniging door het dorp om...

IMG_9906

Spaanse diner in de kerk enorm succes!

WILP.- Vrijdagavond 16 november organiseerde stichting Wilp Staat Op een Spaans diner in de Dorpskerk...

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*