Skip to main content
De Zuid Voetbaldag komt er weer aan!
OmslagFB
09 Okt 2018

De Zuid Voetbaldag komt er weer aan!

Op donderdag 25 oktober 2018 (in de herfstvakantie) organiseert ‘Wilp Staat Op’, voor de vijfde maal, een voetbaldag op de velden van SV CCW’16. In overleg met de weergoden hebben we deze datum geprikt. Het project is wederom tot stand gekomen dankzij de medewerking van ZportZ, het bedrijf van Han Piels welke gespecialiseerd is het organiseren van dergelijke voetbaldagen. In het verleden was Han speler van Go Ahead Eagles en nog steeds is hij helemaal verknocht aan het voetbalspel. Han zegt “voetbal mooier te maken”. Dit jaar wordt hij geassisteerd door Jasmijn Janssen en haar zullen we verderop in dit artikel introduceren. Ook komt er een keeper van Go Ahead Eagles langs!

 

De voetbaldag start om 10.00 uur (aanmelden vanaf 09.30 uur) is bedoeld voor alle mini’s, F-, E- en D-pupillen uit de omgeving. Als de wethouder rond 15.00 uur de prijzen heeft uitgedeeld zal het afgelopen zijn. Tevens zal de wethouder rond de klok van 15.00 uur het nieuwe pannaveld van SV CCW’16 officieel openen.

 

Voor het goede doel vragen wij een inschrijfgeld van € 10,- per deelnemer. Dit bedrag graag op de dag zelf betaald worden. Hiervoor heeft de pupil een hele dag vertier met verschillende voetbalactiviteiten zoals een voetbalcircuit, stropdasschieten , snelheidskanon etc… Ook een voedzame sportlunch zit bij de prijs inbegrepen. Ook is er een penaltycompetitie waarbij je het gaat opnemen tegen een keeper van Go Ahead Eagles! Deelnemers kunnen zich aanmelden via een mailtje naar wilpstaatop@gmail.com.

 

Wanneer u begeleider zou willen zijn op deze dag horen wij dat ook graag. Vele handjes maken immers licht werk en de ervaring leert dat 2 leiders op een groepje van 10 deelnemers het beste werkt. Stuur dan aub een mailtje naar het eerdergenoemde mailadres.

 

Leer van Jasmijn Janssen!

JasmijnNaast de keeper van Go Ahead Eagles hebben we nog een supertalent weten te strikken voor deze voetbaldag. Wellicht gaan je wenkbrauwen fronzen bij het horen van de naam, maar deze jongedame timmert toch behoorlijk aan de weg. De 20-jarige Jasmijn Janssen uit Apeldoorn is een alleskunner met een bal. Ze is Nederlands Kampioen Freestyle Voetbal en werd onlangs 4rde op de World Freestyle Masters in Tokyo. Daarnaast schitterde ze ook al in reclamespotjes van Ajax en Huawei. Op 25 oktober komt ze haar kunsten vertonen tijdens de Zuid Voetbaldag en zal ze een clinic geven aan alle deelnemers. Dat wil je absoluut niet missen!

 

We hopen jullie te verwelkomen op donderdag 25 oktober om de herfstvakantie op te leuken met een sportieve voetbaldag!

About Guus Kroes

Trotse voorzitter van de Stichting Wilp Staat Op.

Related Posts

vbdb

Opbrengst ‘Voer bie de Boer’: € 1087,28

Onze penningmeester heeft inmiddels alle bonnetjes binnen en is vervolgens aan het rekenen geslagen. Dat...

adweijdt_dsc_3724_028

Meedoen aan de ‘Samenloop voor Hoop’?

Op 7 & 8 juli staat de SamenLoop voor Hoop op de agenda. Wij zijn erg benieuwd...

WhatsApp Image 2020-01-13 at 19.42.27

Vegetarische diner levert €202,- op

Afgelopen vrijdag organiseerde wij een vegetarisch 5-gangen-diner. Vanwege uiteenlopende redenen kregen we last-minute een aantal...

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*