Skip to main content
Derde editie ‘Zuid Voetbaldag’
mxp_wsod_36
29 Sep 2016

Derde editie ‘Zuid Voetbaldag’

Op donderdag 20 oktober (in de herfstvakantie) organiseert ‘Wilp Staat Op’, voor de derde maal, een voetbaldag op de velden van SV CCW’16 in WIlp. Het project is wederom tot stand gekomen dankzij de medewerking van ZportZ, het bedrijf van Han Piels welke gespecialiseerd is het organiseren van dergelijke voetbaldagen. In het verleden was Han speler van Go Ahead Eagles en nog steeds is hij helemaal verknocht aan het voetbalspel. Han zegt “voetbal mooier te maken”.

 

De dag start om 10.00 uur (09.30 uur aanwezig) is bedoeld voor alle mini’s, F-, E- en D-pupillen uit de gemeente Voorst. Rond 15.00 uur zal het afgelopen zijn. Voor het goede doel vragen wij een inschrijfgeld van € 10,- permxp_wsod_126 deelnemer. Dit bedrag kan op de dag zelf betaald worden. Hiervoor heeft de pupil een hele dag vertier met verschillende voetbalactiviteiten zoals een voetbal-6-kamp, pannaveldjes, penaltybokaal, snelheidskanon etc… Ook een voedzame sportlunch zit bij de prijs inbegrepen. Deelnemers kunnen zich aanmelden via deze linkhttps://www.zportz.eu/p/148/herfstvoetbaldag-bij-ccw16-bijdrage-10-voor-het-goede-doel-op-de-dag-zelf-voldoen

 

 

mxp_wsod_17Wanneer u begeleider zou willen zijn op deze dag horen wij dat ook graag. Vele handjes maken immers licht werk en de ervaring leert dat 2 leiders op een groepje van 10 deelnemers het beste werkt. Stuur dan aub een mailtje naar kroesguus@hotmail.com.

 

We hopen jullie te verwelkomen op donderdag 20 oktober om de herfstvakantie op te leuken met een sportieve voetbaldag!

About Guus Kroes

Trotse voorzitter van de Stichting Wilp Staat Op.

Related Posts

IMG_9906

Spaanse diner in de kerk enorm succes!

WILP.- Vrijdagavond 16 november organiseerde stichting Wilp Staat Op een Spaans diner in de Dorpskerk...

OmslagFB

De Zuid Voetbaldag komt er weer aan!

Op donderdag 25 oktober 2018 (in de herfstvakantie) organiseert ‘Wilp Staat Op’, voor de vijfde maal, een voetbaldag...

WSODinerUitgesteld

WSO Diner uitgesteld!

Helaas bereikte ons vandaag het trieste bericht dat Theo Pol vannacht is overleden. Hierdoor hebben wij...

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*