Skip to main content
Goede doel

Het geld dat we dit jaar op zullen halen met onze activiteiten komt volledig ten goede aan de stichting ALS Nederland. De ziekte ALS was lange tijd onderbelicht, maar mede door de ‘Amsterdam City Swim’ en het verhaal van ex-profvoetballer Fernando Ricksen heeft de ziekte veel aandacht gekregen. De aandacht van ‘Wilp Staat Op’ kreeg het ook en daarom zal namens WSO een team deelnemen aan de City Swim in onze hoofdstad. Op 11 september zullen zij de Amsterdamse grachten induiken om deel te nemen aan dit unieke zwemevenement. Sponsoren zijn uiteraard erg welkom om zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen. Neem contact met ons op via wilpstaatop@gmail.com.

 

De volgende 3 toppers springen op 11 september 2016 in de Amsterdamse grachten. In de aanloop naar de Amsterdam City Swim is elke donatie een steuntje in hun rug. Doneren kan door te klikken op de onderstaande afbeeldingen:

Doneer aan Irma!

Doneer aan Gert-Jan!

Doneer aan Saar!

 

Geschiedenis:

In het verleden hebben we geld ingezameld voor de volgende goede doelen:

  • Amsterdam City Swim (2016): …?…
  • Judith’s Lyme Battle (2015): € 1100,-*
  • Samenloop voor Hoop Schalkhaar (2015): € 100,-
  • Alpe d’HuZes (2011-2014): €63.000,-*

 

*Met dank aan verschillende donaties vanuit de ‘pannenkoeken-fietstocht’ op Hemelvaartsdag bij dorpshuis de Pompe in Wilp.

Logo-stichting-ALS-NL