Skip to main content
Meedoen aan de ‘Samenloop voor Hoop’?
adweijdt_dsc_3724_028
13 Feb 2018

Meedoen aan de ‘Samenloop voor Hoop’?

Op 7 & 8 juli staat de SamenLoop voor Hoop op de agenda. Wij zijn erg benieuwd of hier mensen uit Wilp en omstreken aan mee zouden willen doen. Wij zouden deze deelnemers graag (onder)steunen op wat voor manier dan ook. Benader ons via wilpstaatop@gmail.com

 

adweijdt_dsc_3718_025

 

Wat er gaat gebeuren tijdens deze SamenLoop? Wat maakt deze SamenLoop anders dan andere SamenLopen? Lees alles over ons evenement.

Op een SamenLoop staan we stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens de wandelestafette zijn er muziekoptredens, een braderie en verschillende ceremonies waarbij iedereen welkom is. Zo maken we samen het verschil. Elke SamenLoop wordt van begin tot eind georganiseerd door vrijwilligers. Altijd komen 3 vaste ceremonies terug:

 

De Openingsronde met survivors

Onder warme aanmoediging van familie, vrienden en andere belangstellenden lopen mensen die kanker hebben of hebben gehad de eerste ronde over het parcours. Zo laten we zien dat er hoop is en dat we er voor elkaar zijn.

 

De Kaarsenceremonie

’s Avonds verlichten kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen het parcours. En met een speciale ceremonie herdenken we dierbaren, steunen we elkaar en vieren we dat mensen kanker hebben overwonnen.

 

De Slotceremonie

Na 24 uur wandelen loopt iedereen samen deze feestelijke laatste ronde. Aan het eind wordt de opbrengst bekendgemaakt en de cheque overhandigd aan KWF Kankerbestrijding.

 

Naar Amerikaans model

SamenLoop voor Hoop wordt het hele jaar door georganiseerd op verschillende plaatsen in Nederland en is de Nederlandse versie van het Amerikaanse Relay for Life. Met ruim 4.800 edities per jaar is Relay for Life het grootste inzamelingsevenement voor kankerbestrijding ter wereld.

 

Voor meer info ga je naar: https://www.samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/gelderland/twello/

About Guus Kroes

Trotse voorzitter van de Stichting Wilp Staat Op.

Related Posts

WhatsApp Image 2020-01-13 at 19.42.27

Vegetarische diner levert €202,- op

Afgelopen vrijdag organiseerde wij een vegetarisch 5-gangen-diner. Vanwege uiteenlopende redenen kregen we last-minute een aantal...

Openluchtioscoop Wilp 2019

240 ogen genieten van ‘Demain tout commence’

Vrijdag de 13de werd de tuin van landgoed ‘De Dijkweide’ omgetoverd tot een openluchtbioscoop door...

Logo-stichting-ALS-NL

Bekendmaking activiteiten in 2016

Wilp Staat Op maakt activiteiten bekend De mensen achter de stichting Wilp Staat Op hebben...

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*