Skip to main content
Meld je aan voor ‘Struinen door Wilpse tuinen’
Groen Groenten Boerenmarkt Poster
27 Aug 2021

Meld je aan voor ‘Struinen door Wilpse tuinen’

Op zondag 19 september a.s. organiseert stichting ‘Wilp Staat Op’ een nieuw cultureel evenement. ‘Struinen door Wilpse tuinen’ belooft een uniek evenement te worden met 5 of 4 unieke optredens in 4 verschillende tuinen. Acteur Bas Keijzer is één van de aansprekende namen die hun opwachting zullen maken. Kaarten zijn inmiddels te bestellen via deze site (zie hieronder)

 

 

Na een lange tijd van noodgedwongen stilte komt de Wilpse goede doelenstichting weer met een aansprekende activiteit. De organisatie vertelt verheugd en trots over het concept. “Door verschillende tuinen als podium in te richten kunnen we de bezoekers spreiden, hen een gevarieerd aanbod voorschotelen en dat alles – vrij eenvoudig – coronaproof organiseren” vertelt Jacqueline Kroes-van Doorn.

 

Het idee is even leuk als simpel. Jacqueline legt het rustig uit: “In iedere tuin start een groep van maximaal 30 personen. Zij genieten daar van een korte voorstelling alvorens zij zich per fiets verplaatsen naar de volgende tuin en optreden. De verplaatsing wordt begeleid door vrijwilligers. In iedere tuin krijgt de bezoeker een hapje en een drankje van ons. Al met al is het een programma van ongeveer 4 uur en dat alles voor slechts € 20,- per persoon.”

 

Jacqueline vertelt dat het programma gevarieerd is. “Southern Comfort Duo komt Amerikaanse muziek spelen, Renske Kruitbosch doet stand-up comedy, Olga Schoonbergen vertelt verhalen en dan hebben we Bas Keijzer ook nog…” Laatstgenoemde is een bekend van televisie en radio. Tijdens ‘Struinen door Wilpse tuinen’ vertelt hij een bundeling van verhalen van zijn podcast over Annet. “Het is de eerste keer dat hij deze verhalen heeft gebundeld tot een voorstelling van ongeveer 25 minuten. Het is zijn wens om er in de toekomst een avondvullend programma van te maken” vertelt Jacqueline.

 

Tot slot kan het programma ook nog uitgebreid worden met de voorstelling ‘Als dit alles voorbij is…’ van Toneelgroep HouVast. Deze voorstelling wordt deze zondag slechts 1x opgevoerd en is zodoende beschikbaar voor maximaal 30 personen en is inmiddels uitverkocht. “Het gaat over de MKZ-crisis van 20 jaar geleden en de coronasituatie vandaag de dag. Een kleine productie: drie spelers, nauwelijks decor en beperkt publiek. Wij zorgen voor een intieme setting voor dit mooie optreden.”

 

‘Struinen door Wilpse tuinen’ start 19 september om 13.00 uur. Het programma is geschikt voor mensen vanaf 12 jaar. Voor verplaatsing wordt een fiets aangeraden. Geïnteresseerden kunnen een kaartje bemachtigen via onderstaand aanmeldformulier. Voor vragen kan je contact opnemen via penningmeester.wso@gmail.com.

 

AANMELDING VOOR DEZE ACTIVITEIT IS GESLOTEN!

About Guus Kroes

Trotse voorzitter van de Stichting Wilp Staat Op.

Related Posts

ZuidVoetbaldag 2018 (5)

Recordaantal deelnemers bij ‘Zuid Voetbaldag’

In de herfstvakantie vond de vijfde editie van de ‘Zuid Voetbaldag’ plaats op de velden...

saltimbocca-alla-romana

We gaan toch Italiaans eten!

Zoals bekend vindt op vrijdagavond 20 april 2018 de zesde editie van het ‘Wilp Staat Op-diner’ zal plaats,...

wso diner

Groot succes 2e WSO diner

Blije gezichten bij de organisatie van het 2e WSO diner bij tennispark de Boerehofstee te...

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*