Skip to main content
Mooie mail van Stichting WonderKids
Overhandiging van de cheques tijdens het laatste WSO Diner
20 Feb 2018

Mooie mail van Stichting WonderKids

Tijdens het laatste diner van het vorige jaar mochten we 3 goede doelen een mooie cheque overhandigen. Stichting WonderKids was één van deze doelen. WonderKids geeft ondersteuning aan kinderen/jongeren & jongvolwassenen, die door sociaal en/of financieel moeilijke omstandigheden niet kunnen ontwikkelen. Stichting WonderKids organiseert activiteiten die bijdrage aan de maatschappelijke groei van kinderen/jongeren & jongvolwassenen, zodat zij met voldoende vaardigheden de samenleving kunnen betreden.

 

Onlangs kregen wij een prachtige, ontroerende mail van Simone Cieraad en deze willen wij graag met jullie delen:

In november ben ik, als vertegenwoordiger van WonderKids, bij jullie aan het diner aangeschoven. Hartstikke lekker gegeten en bijzonder gezellige mensen. Top avond! Als kers op de taart kregen wij een cheque overhandigd met voor ons veel geld. Die avond stroomde de ideeën al door mijn hoofd, maar ik doe dit niet alleen. Na overleg met de bewegingsagoog hebben we een prachtig plan voor dit jaar opgezet om kinderen met oorlogstrauma’s zo goed als kan te ondersteunen bij hun verwerking. Zo hebben de meiden die dit al aan kunnen flamenco les. Een dans vol passie, waar je flink op de grond mag stampen en klappen, soms boos mag kijken en vooral mag roepen wat je voelt. Heerlijk om te doen en de meiden vinden het fantastisch. Dit is een van de activiteiten, maar er is meer en er zullen er dit jaar meer volgen. Het geld wordt dus goed besteed. Nogmaals hartelijk dank.
Lieve groetjes,
Simone Cieraad
Simone had er ook nog een mooi filmpje bijgevoegd. Hierop zag je de passie van de kinderen tijdens de dans. Simone, bedankt voor deze terugkoppeling. Je kan WonderKids volgen via hun website of hun Facebookpagina.

About Guus Kroes

Trotse voorzitter van de Stichting Wilp Staat Op.

Related Posts

Film_Demain_tout_commence-2

De film is bekend!

We zullen eindelijk eens wereldkundig maken welke film er te zien is op vrijdag 13...

foto1

Menu WSO Diner bekend

Volgende week (vrijdag 10 januari) staat er weer een WSO Diner op het programma. De...

Doneer aan onze deelnemers van de ACS

Er kan gedoneerd worden!

Inmiddels hebben Saar Kroes, Gert-Jan Gerrits en Irma Berger- Achterkamp een eigen actiepagina op de...

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*