Skip to main content
Mooie mail van Stichting WonderKids
Overhandiging van de cheques tijdens het laatste WSO Diner
20 Feb 2018

Mooie mail van Stichting WonderKids

Tijdens het laatste diner van het vorige jaar mochten we 3 goede doelen een mooie cheque overhandigen. Stichting WonderKids was één van deze doelen. WonderKids geeft ondersteuning aan kinderen/jongeren & jongvolwassenen, die door sociaal en/of financieel moeilijke omstandigheden niet kunnen ontwikkelen. Stichting WonderKids organiseert activiteiten die bijdrage aan de maatschappelijke groei van kinderen/jongeren & jongvolwassenen, zodat zij met voldoende vaardigheden de samenleving kunnen betreden.

 

Onlangs kregen wij een prachtige, ontroerende mail van Simone Cieraad en deze willen wij graag met jullie delen:

In november ben ik, als vertegenwoordiger van WonderKids, bij jullie aan het diner aangeschoven. Hartstikke lekker gegeten en bijzonder gezellige mensen. Top avond! Als kers op de taart kregen wij een cheque overhandigd met voor ons veel geld. Die avond stroomde de ideeën al door mijn hoofd, maar ik doe dit niet alleen. Na overleg met de bewegingsagoog hebben we een prachtig plan voor dit jaar opgezet om kinderen met oorlogstrauma’s zo goed als kan te ondersteunen bij hun verwerking. Zo hebben de meiden die dit al aan kunnen flamenco les. Een dans vol passie, waar je flink op de grond mag stampen en klappen, soms boos mag kijken en vooral mag roepen wat je voelt. Heerlijk om te doen en de meiden vinden het fantastisch. Dit is een van de activiteiten, maar er is meer en er zullen er dit jaar meer volgen. Het geld wordt dus goed besteed. Nogmaals hartelijk dank.
Lieve groetjes,
Simone Cieraad
Simone had er ook nog een mooi filmpje bijgevoegd. Hierop zag je de passie van de kinderen tijdens de dans. Simone, bedankt voor deze terugkoppeling. Je kan WonderKids volgen via hun website of hun Facebookpagina.

About Guus Kroes

Trotse voorzitter van de Stichting Wilp Staat Op.

Related Posts

Logo-stichting-ALS-NL

Bekendmaking activiteiten in 2016

Wilp Staat Op maakt activiteiten bekend De mensen achter de stichting Wilp Staat Op hebben...

OmslagFB

Allerzielenconcert voor iedereen in dorpskerk van Wilp

Ook dit jaar organiseert stichting ‘Wilp Staat Op’ weer een Allerzielenconcert in de dorpskerk te...

Groepsfoto 2019 (1)

Dit jaar helaas geen Zuid Voetbaldag

Helaas hebben wij moeten besluiten dit jaar geen Zuid Voetbaldag te organiseren. De afgelopen 6...

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*