Skip to main content
Mooie opbrengst derde WSO Diner
wso-diner-07-10-16-5
13 Okt 2016

Mooie opbrengst derde WSO Diner

“Bon appétit!” was een veelgehoorde uitspraak afgelopen vrijdagavond in de sfeervolle kantine van tennisvereniging ‘de Boerehofstee’ in Wilp, alwaar voor de derde keer het WSO Diner plaatsvond. De mensen van ‘Wilp Staat Op’ wso-diner-07-10-16-2hadden er ook deze editie weer duidelijk werk van gemaakt. De kantine was geheel ingericht in Italiaanse sferen. De Italiaanse driekleur kwam veelvuldig terug in het interieur en ook de achtergrondmuziek was van Italiaanse huize.

 

Zo’n 28 gasten hadden vanavond een plekje gereserveerd, iets minder als de vorige edities. Zij kregen een ciabatta met pesto, rucola, carpaccio, Parmezaanse kaas en balsamico voorgeschoteld als voorgerecht. Het hoofdgerecht bestond uit verschillende verse pizza’s en pasta’s die men naar hartenlust kon opscheppen. Als dessert stond er profiterol op het menu. Tot slot kreeg men ook nog een kopje koffie of losse thee verzorgd door Van Bruggen Thee, uiteraard wso-diner-07-10-16-4met een likeurtje en amandel cantuccini’s.

 

Stichting Wilp Staat Op zet zich al jaren in voor verschillende goede doelen. Begin september doken er nog 3 leden de Amsterdamse grachten in om te zwemmen in de ‘Amsterdam City Swim’ tegen de spierziekte ALS. Door het organiseren van dergelijke evenement haalt de stichting geld op. Het diner van afgelopen vrijdag leverde uiteindelijk €213,93 op. Een mooi resultaat, aldus de organisatie. Op 10 maart van het volgende kalenderjaar staat er weer een diner op het programma. Wellicht tot dan!

 

Foto’s van deze avond staan op onze Facebook-pagina. Klik hier om deze te bekijken.

About Guus Kroes

Trotse voorzitter van de Stichting Wilp Staat Op.

Related Posts

OmslagFB

Nieuwe datum WSO diner

Zoals je hebt kunnen lezen is het diner deze maand niet doorgegaan. Hierbij maken we...

OmslagFB-spaans

Spaanse diner is UITVERKOCHT

De zevende editie van het alom bekende Wilp Staat Op diner zal plaatsvinden op vrijdagavond...

WSODinerUitgesteld

WSO Diner uitgesteld!

Helaas bereikte ons vandaag het trieste bericht dat Theo Pol vannacht is overleden. Hierdoor hebben wij...

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*