Skip to main content
Mooie opbrengst derde WSO Diner
wso-diner-07-10-16-5
13 Okt 2016

Mooie opbrengst derde WSO Diner

“Bon appétit!” was een veelgehoorde uitspraak afgelopen vrijdagavond in de sfeervolle kantine van tennisvereniging ‘de Boerehofstee’ in Wilp, alwaar voor de derde keer het WSO Diner plaatsvond. De mensen van ‘Wilp Staat Op’ wso-diner-07-10-16-2hadden er ook deze editie weer duidelijk werk van gemaakt. De kantine was geheel ingericht in Italiaanse sferen. De Italiaanse driekleur kwam veelvuldig terug in het interieur en ook de achtergrondmuziek was van Italiaanse huize.

 

Zo’n 28 gasten hadden vanavond een plekje gereserveerd, iets minder als de vorige edities. Zij kregen een ciabatta met pesto, rucola, carpaccio, Parmezaanse kaas en balsamico voorgeschoteld als voorgerecht. Het hoofdgerecht bestond uit verschillende verse pizza’s en pasta’s die men naar hartenlust kon opscheppen. Als dessert stond er profiterol op het menu. Tot slot kreeg men ook nog een kopje koffie of losse thee verzorgd door Van Bruggen Thee, uiteraard wso-diner-07-10-16-4met een likeurtje en amandel cantuccini’s.

 

Stichting Wilp Staat Op zet zich al jaren in voor verschillende goede doelen. Begin september doken er nog 3 leden de Amsterdamse grachten in om te zwemmen in de ‘Amsterdam City Swim’ tegen de spierziekte ALS. Door het organiseren van dergelijke evenement haalt de stichting geld op. Het diner van afgelopen vrijdag leverde uiteindelijk €213,93 op. Een mooi resultaat, aldus de organisatie. Op 10 maart van het volgende kalenderjaar staat er weer een diner op het programma. Wellicht tot dan!

 

Foto’s van deze avond staan op onze Facebook-pagina. Klik hier om deze te bekijken.

About Guus Kroes

Trotse voorzitter van de Stichting Wilp Staat Op.

Related Posts

omslag-17

Opbrengst 2016 & activiteiten in 2017

In 2016 heeft Stichting Wilp Staat Op zich ingezet voor de Stichting ALS Nederland en deden...

BannerSlvH

Loop jij met ons mee?

Namens 'Wilp Staat Op' hebben wij ons ingeschreven voor de Samenloop voor Hoop in Twello....

OmslagFB

Menu vierde WSO diner

De vierde editie van het 'Wilp Staat Op-diner' zal plaatsvinden in maart, op vrijdagavond 10 maart om precies...

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*