Skip to main content
2de WSO Diner in aantocht
WSO Diner - 18-03-16
29 Jan 2016

2de WSO Diner in aantocht

Tweede editie van WSO Diner

Op vrijdagavond 18 maart vindt de tweede editie van het WSO-diner plaats. Plaats van bestemming is opnieuw de sfeervolle kantine van tennisvereniging de Boerehofstee. Hier zullen alle benodigdheden aanwezig zijn die horen bij een luxe eetgelegenheid. Wanneer u een plekje reserveert in ons sfeervolle restaurant wordt u om 18.00 uur hartelijk welkom geheten alvorens u begeleid wordt naar uw tafel. Net als de eerste editie hebben we plek voor ongeveer 40 gasten.

Tijdens het vorige diner zat het restaurant helemaal vol

Tijdens het vorige diner zat het restaurant helemaal vol

We hebben wederom een gevarieerd menu samengesteld welke in 4-gangen uitgeserveerd zal worden. De eerste gang is een pasteitje en een broccolisoep en als hoofdgerecht mag u kiezen tussen gevulde kipfilet of biefstuk. Uiteraard worden hier toebehoren bij geserveerd. Het dessert blijft nog even een verrassing en tot slot krijgt u een kopje koffie of thee met likeurtje. Het is voor ons geen probleem om rekening te houden met allergieën of bepaalde diëten, zolang deze bij de reservering maar worden doorgegeven. Zo bereiden we ook voor vegetariërs een smaakvol alternatief.

 

De eerste editie van het WSO Diner was dus een succes. Het restaurant zat vol met tevreden gasten die voor slechts €15,- heerlijk gegeten hebben. De avond bleek ook uitermate geschikt voor een groepsuitje. Zo ontstonden er een aantal lange tafels maar daarnaast hebben we ook ruimte voor kleinere groepen. Net als de laatste keer zal er een gezellige ‘Pubquiz’ volgen na afloop van het diner. Hieraan kunt u deelnemen met een groep van 5 tot 8 personen. De Pubquiz zal een gezellige en hilarische afsluiting vormen van deze avond.

 

Ook dit diner schuift u aan voor slechts € 15,- per persoon. De drankjes kosten €2,- per stuk. U kunt reserveren door een mail (met uw voorkeuren) te sturen naar: wilpstaatop@gmail.com. De opbrengst van de avond komt ten goede aan de Nederlandse ALS stichting. In september van dit jaar zullen er 3 mensen van Wilp Staat Op deelnemen aan de ‘Amsterdam City Swim’. Middels dit evenement wordt er aandacht gevraagd en geld opgehaald voor de slopende ziekte ALS.

Related Posts

Groepsfoto 2019 (1)

Dit jaar helaas geen Zuid Voetbaldag

Helaas hebben wij moeten besluiten dit jaar geen Zuid Voetbaldag te organiseren. De afgelopen 6...

Mooie foto gemaakt door MAX Photography

Volop voetbalplezier onder de zon

Afgelopen donderdag, 20 augustus, organiseerde Stichting Wilp Staat Op en ZportZ een voetbaldag op de...

OmslagFB

Menu Italiaanse WSO Diner

Zoals bekend vindt op vrijdagavond 9 maart 2018 de zesde editie van het ‘Wilp Staat Op-diner’ zal plaats....

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*