Skip to main content
Wilp Staat Op doneert aan Kika
WhatsApp Image 2021-05-13 at 21.09.12
14 Mei 2021

Wilp Staat Op doneert aan Kika

Gisteren hebben wij een bedrag van € 200,- gedoneerd aan Kika na aanleiding van het initiatief ‘Corona eist zijn tol’! Wij vonden het initiatief zó leuk en het doel tevens erg positief dat we hebben besloten een financiële bijdrage te leveren. En wij waren niet de enige! Van Lukas Lagerweij, één van de organisatoren, hebben wij inmiddels begrepen dat de actie een groots succes was. Ruim € 1600,- werd er aan ‘tol’ binnengehaald! Chapeau voor de organisatie!

 

WhatsApp Image 2021-05-13 at 21.09.13Dilys Weijers (foto hiernaast), deelneemster aan de Giro di Kika en tevens werkzaam als onderzoekster in het Prinses Maxima Centrum, was ook aanwezig afgelopen donderdag. Zij nam onze donatie in ontvangst en bedankte ons later nog via een waardevol appje:

 

Lieve leden van Wilp Staat Op, ontzettend bedankt voor jullie prachtige bijdrage aan KiKa, we gaan er in de toekomst nog veel meer onderzoek mee doen! Hier nog wat foto’s. Wat betreft het storten van het bedrag even de vraag wat jullie voorkeur heeft. Het kan via iDeal naar de Giro di KiKa pagina, dat doen wij ook met de andere opbrengsten van vandaag: https://www.girodikika.nl/dilys-weijers-team-prinses-maxima-centrum. Al dat geld gaat rechtstreeks naar KiKa. Eventueel kan ik dat ook voor jullie doen, dan stuur ik de factuur met jullie naam en het bedrag erop naar jullie toe. Graag hoor ik wat jullie het liefst hebben! Groetjes en nogmaals dank, Dilys (ook namens Lukas, Dennis, Rogier en alle anderen!)

About Guus Kroes

Trotse voorzitter van de Stichting Wilp Staat Op.

Related Posts

opbrengstWSOdiner

Opbrengst Italiaanse diner: €261,15

Op vrijdag 20 april vond de zesde editie van het WSO diner plaats. Wederom zat...

foto1

Menu WSO Diner bekend

Volgende week (vrijdag 10 januari) staat er weer een WSO Diner op het programma. De...

Film_Demain_tout_commence-2

De film is bekend!

We zullen eindelijk eens wereldkundig maken welke film er te zien is op vrijdag 13...

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*