Skip to main content
Wilp Staat Op wordt een stichting
Oprichting van de stichting met dank aan Opbroek Netwerk Notarissen
11 Feb 2015

Wilp Staat Op wordt een stichting

De mensen achter ‘Wilp Staat Op’ blijven de handen uit de mouwen steken. De sfeer in de groep is uitstekend en er zijn volop ideeën waarmee we iets kunnen betekenen voor verschillende goede doelen en de samenleving. Sinds deze maand mag Wilp Staat Op zich officieel een ‘stichting’ noemen.

 

Oprichting Stichting

Om transparantie te waarborgen heeft Wilp Staat Op (WSO) besloten zich in te schrijven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel met een stichting als rechtsvorm. Met hulp van Opbroek Netwerk Notarissen te Deventer zijn er statuten opgesteld welke verplicht zijn bij het aanvragen van een dergelijke rechtsvorm. In deze statuten staat ook het doel van de stichting omschreven. Zoals u weet heeft WSO zich de afgelopen 3 jaar ingezet voor de strijd tegen kanker. Dit wil de stichting blijven doen, maar ook andere goede doelen verdienen onze steun. Het idee is om ieder jaar een ander doel of andere doelgroep centraal te stellen. Onze voorkeur gaat uit naar goede doelen uit de regio waarbij we iets tastbaars kunnen realiseren. Zo heeft WSO reeds bijgedragen aan een piano voor het Oncologie Centrum in Schalkhaar. “Zoiets zichtbaars te realiseren voor een doelgroep die het verdient, dat lijkt ons een prachtig streven” aldus WSO-bestuurslid Frank Bussink.

Dankzij Opbroek Netwerk Notarissen zijn we nu officieel een stichting

Dankzij Opbroek Netwerk Notarissen zijn we nu officieel een stichting

Denk met ons mee!

Om inzicht te krijgen in de goede doelen uit de regio vraagt Wilp Staat Op om uw hulp. Weet u een (doel)groep die onze steun verdient? Laat het ons weten! Denk hierbij niet alleen aan financiële steun, maar aan hulp in de breedste zin van het woord. Zo bereiden we ook graag een feestelijke maaltijd voor hen die hier niet toe in staat zijn, om maar een voorbeeld te noemen. Mail uw suggesties naar wilpstaatop@gmail.com en dan nemen wij het in beraad.

About Guus Kroes

Trotse voorzitter van de Stichting Wilp Staat Op.

Related Posts

Dorpshuis de Pompe in Wilp

‘Pannenkoekenfietstocht’ voor ALS

Inmiddels een traditie in Wilp, de 'pannenkoekenfietstocht' op Hemelvaartsdag. Al jaren wordt er met dit...

Overhandiging van de cheques tijdens het laatste WSO Diner

3 goede doelen ontvangen cheque tijdens WSO diner

Afgelopen zaterdag 18 november jl. organiseerde de stichting Wilp Staat Op (WSO) een diner voor...

WSODinerUitgesteld

WSO Diner uitgesteld!

Helaas bereikte ons vandaag het trieste bericht dat Theo Pol vannacht is overleden. Hierdoor hebben wij...

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*